Bitfitting heeft een team bestaande uit dierenartsen, gebitsverzorgers, ruiters en instructeurs. Alle bit-fitters zijn opgeleid om een juiste bit-fitting uit te voeren, en om onderbouwd advies te geven. Zij zijn in staat om de mond van het paard te inspecteren, mogelijke problemen te herkennen en om vervolgens samen met u op zoek te gaan naar het passend bit.

 

Christie Dreessen

Christie Dreessen

Christie is al jaren actief als gebitsverzorgster. Door de vele problemen die zij tegen kwam in de paardenmond veroorzaakt door het bit, heeft zij het concept bit-fitting opgezet. Om op deze manier als gebitsverzorgster niet alleen het gebit in balans te brengen, maar daar ook een passend bit bij te vinden. Stang en trens gebruik is een speciaal aandachtsgebied voor Christie.

Remko Sweere

Renko Sweere

Remko is werkzaam als dierenarts bij paardenpraktijk Noord-Holland en het Veterinair Paarden Gebitscentrum. Hij houdt zich voornamelijk bezig met het uitbalanceren van het gebit, wat erg goed aansluit bij de advisering bij de bit keuze.

Angelique Kohler

Angelique Köhler

Angelique is al enige tijd werkzaam als bit-fitter. Vanaf jong af aan is ze actief in de paarden. Zowel als ruiter en als instructrice. Zij werkt veel met pony’s en aangespannen combinaties. Ook voor een sessie met de teugeldruk meter kun u bij Angelique terecht.

Natascha van Galen

Natascha van Galen

Natascha is altijd al actief in de paarden geweest. Na haar opleiding in Deurne heeft ze over de hele wereld haar ervaringen opgedaan in verschillende disciplines. Op het moment is ze nog steeds actief is het zadel als endurance ruiter.

agenda-plaatje

lees-meer

 

workshop-plaatje

lees-meer

nieuws-plaatje

lees-meer